MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Youda Safari – Фото сафари

Youda Safari

Youda Safari
Изтегли

Размер на файла: 57 Мбайта

Фото сафари

Увлекателна бизнес-игра с елементи на стратегия. Люси е усвоила добре антикризисния мениджмънт. Стария и познат Ян се обръща към нея за помощ. Сафари-парка, в който работи Ян, в напоследък е станал губещ, и конкурентите веднага са преминали в настъпление. Ако те успеят да получат парка, той ще се превърне в ловно поле, а това не трябва да става в никакъв случай.

Заедно с Люси вие ще се научите да управлявате сафари-парка, заемете се с организацията на фото-сафарита за туристи, спечелете купища пари и ще можете да ги вложите в развитие и модернизация на парка. Като купувате подобрения се ориентирайте от потребностите на посетителите и слушайте съветите на Ян. Например, бойскаутите обичат сладолед, туристите — нещо по-сериозно, а трудохолиците (има и такъв тип посетители) купуват най-вече сувенири.

Трупайте опит в първия проект и заминавайте на пътешествие по целия свят! Очакват ви сафари-паркове в САЩ, Бразилия, Европа, Русия, Китай и Африка. Проявете вашите делови умения, направете този бизнес в действителност печеливш!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!