MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Farm Frenzy: Gone Fishing – Веселата ферма. Рибен ден. Лови се, рибке, малка и голяма.

Farm Frenzy: Gone Fishing

Farm Frenzy: Gone Fishing
Изтегли

Размер на файла: 76 Мбайта

В поредния епизод на игровия сериал Скарлет отива на острова — да развъжда есетри и сьомги. Заедно с нея вие ще се научите да обработвате черен и червен хайвер — да солите, мариновате, да правите закуска с хайвер, да отворите суши-барове за туристи. Изпращайте готовата продукция на пазара, изкарвайте пари, поръчвайте на сушата всичките ви необходими стоки.

Развивайте вашето стопанство, подобрявайте производствените и сервизните постройки, за да повишавате дохода. С времето ще се появят помощници — акулите ще охраняват фермата от нашествието на мечките-вредители, а морските кончета ще помагат да събирате продуктите. Вие ще си направите и ферма за миди, ще създадете производство на перли и бижута, а ако ви провърви, ще се сприятелите с удивително същество — делфин – търсач на съкровища.

Веселата ферма се играе с удоволствие от момчета и момичета, а също и от техните родители — хора от най-различни възрасти и професии. Премислете стратегията на действие, изпълнявайте задачите възможно най-бързо и ще преминете всички 90 нива със „злато“!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!