MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Natalie Brooks – The Treasures of the Lost Kingdom

Natalie Brooks – The Treasures of the Lost Kingdom

Natalie Brooks - The Treasures of the Lost Kingdom
Изтегли

Размер на файла: 90 Мбайта

Играй онлайн

Натали Брукс. Съкровищата на изгубеното кралство.

Приключенска игра в най-добрите традиции на Холивуд, остро сюжетно криминале в стил „аз търся“. В седемте епизода вие ще помагате на главната героиня — интелигентната красавица Натали Брукс. Приключения я търсят сами. Този път девойката трябва да спаси живота на своя дядо — археолога Брукс, похитен от неизвестни злоумишленици. Те искат старинна карта, на която са отбелязани древни съкровща. Натали има само 24 часа, за да открие този артефакт, а едновременно с това да разгадае няколко държавни секрета на американската държава.

Играта изобилства със занимателни главоблъсканици и мини-игри. Нейната ярка графика и колоритни персонажи със сигурност ще ви доставят истинско удоволствие. Играе се лесно, но интересно — вградената система за подсказване винаги ще ви е на помощ. Достатъчно е да кликнете по иконката с питанка, за да получите подсказване. Но се старайте да не го правите и да решите всичко самостоятелно, само тогава ще можете да се почувствате истински търсач на приключения. Такъв, като Натали Брукс и нейните верни приятели.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!