MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Ski Resort Mogul – Мраз и слънце

Ski Resort Mogul

Ski Resort Mogul
Изтегли

Размер на файла: 64 Мбайта

Мраз и слънце

Управлението на ски курорт е трудна, но интересна задача. В началото ще имате не много голяма собственост – няколко къщички, чайна, два грил-бара. По-късно ще се появят сауни, билярдни зали, хотели и луксозни вили. Вашата задача е да следите всички тези заведения да ви носят доход, да ги ремонтирате от време на време, а понякога и да ги разрушавате – ако е нужно да се прави ново планиране на територията, за да повишите печалбите.

Разширявайте избора на развлечения за туристите и спортистите. Създайте ски лифт, направете писти и пътеки за скиорите, алпинистите, сноубордистите. Постройте бази за любителите на рафтинга и пещерняците. Оборудвайте площадки за въздушни балони и кучешки впрягове. Ако на вашия курорт са спазени всички необходими условия, то спортния комитет ще ви разреши да проведете спартакиада. При вас ще дойдат много богати туристи, и вие ще изкарате куп пари!

Тази красива игра с увлекателен сюжет е истински подарък за всички любители на бизнес-симулаторите. Проявете вашите делови качества, премислете стратегията за развитие на бизнеса, събирайте бонуси, развивайте инфраструктурата – и справедливо ще получите званието магнат!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!