MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Farm Frenzy 3: Russian Roulette – И на Марс ще цъфтят ябълки!

Farm Frenzy 3: Russian Roulette

Farm Frenzy 3: Russian Roulette
Изтегли

Размер на файла: 69 Мбайта

И на Марс ще цъфтят ябълки!

Увлекателна игра в стил „бизнес“, ново продължение на Веселата ферма 3. Скарлет вече е купила ранчо за своята баба и е помогнала на Дядо Коледа да направи завод за производство на новогодишни подаръци. Следващата спирка  е Русия: извличай нефт, стани олигарх!

Скарлет отива на гости у своя руска приятелка. Таня се оплаква, че годеника и, смелия космонавт Степан, съвсем е отпаднал. Отговарящите за снабдяването на станцията чиновници доставят на орбита некачествени продукти. За да се оправи положението, на космонавтите срочно е нужна вашата помощ!

Ще трябва да организирате работата във фермата, да създадете безавариен добив на нефт и да построите фабрика с нанотехнологии, в която се правят резервни части за ракети. Ако Скарлет се справи със всички задачи, то тя ще може да спечели търга за доставка на продукти за смелите покорители на космоса. А от там и до Марс не е далече. Ключа на старт!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!