MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Mystery Cookbook – 1001 рецепти

Mystery Cookbook

Mystery Cookbook
Изтегли

Размер на файла: 24 Мбайта

1001 рецепти

Аркадна главоблъсканица за приключенията на начинаещия кулинар — мишлето Макс. Заедно с вас, му предстои да открие изгубените глави на легендарна готварска книга и да се превърне в най-добрия готвач на всички времена и народи.

На всяко от 55-те нива ще трябва да изпълните определена задача да намерите ингредиентите за нов кулинарен шедьовър, да откриете по силуета необходимата кухненска посуда и продукти, или да съберете по парчета картинка-пазел. Времето за преминаване на нивото е ограничено, затова не забравяйте да ползвате подсказките и съветите на приятелите на Макс — булдога Стърлинг, пеещата птичка Гама, загадъчния гъсок с име Рич, а също и други забавни герои.

В Кулинарни тайни ви очакват 55 увлекателни нива и 6 различни типа интересни мини-игри. Красивата графика и динамичния игрови процес с неочаквани сюжетни изненади, ви държи в напрежение до най-последния момент, затова тази игра ще е интересна за всички любители на глъвоблъсканици.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!