MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Azgard Defence – Спасявайки приказката

Azgard Defence

Azgard Defence
Изтегли

Размер на файла: 18 Мбайта

Спасявайки приказката

В този стратегически Shooter вие ще командвате отбраната на приказната страна Азгард, която е нападната от страшни същества от долния свят. Черния Властелин е узнал за тайни пътечки, и легиони врагове са се устремили към чудесния край.

Учените от Азгард добре са се подготвили за тази атака. Вие можете да строите 15 типа различни отбранителни конструкции. Кулите ще посипят врага с огън и студ, капаните ще увеличат получаваните повреди, а дирижаблите ще добиват с отровни стрели. Врага е хитър и коварен, неговата войска е многобройна: ще трябва да отбивате сто атаки, за да преминете всяко ниво. Понякога ще попадате на вражески предводители, имащи огромни запаси от здраве. Не им давайте да стигна до замъците, иначе само чудо ще спаси мирните граждани.

Играта се отличава с качествен баланс и приятна графика. Бързайте, врага вече пристъпва към границите на вълшебната страна!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!