MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Golden Trails: The New Western Rush – По закон и справедливост

Golden Trails: The New Western Rush

Golden Trails: The New Western Rush
Изтегли

Размер на файла: 215 Мбайта

По закон и справедливост

Игра-детектив в най-добрите традиции на уестърна. Заедно с шерифа Джак ви предстои да разследвате ограбването на банка в малкия град Саниуейл действително на самия Див Запад. Разпитвайте свидетели, анализирайте факти, търсете доказателства и не бързайте с изводите: тази история е значително по-сложна, отколкото изглежда на пръв поглед!

В хода на разследването вие ще попаднете и в офиса на шерифа и в бандитски салон, в будуарите на местните дами и забравени шахти на златната мина, във вигвамите на индианско селище и в престижни домове. Главното е да откриете на всяко място скритите предмети: това са важни улики, които ще ви помогнат да разкриете престъплението. Изследвайте активните области на екрана, прилагайте инструменти, и всичко ще ви се получи!

Вместо списък с предмети, които трябва да откриете, в играта се ползва панел с техните изображения. Всички диалози са озвучени, затова в тази ярка, красива игра с увлекателен сюжет могат да играят не само възрастни, но и най-малките любители на компютърни игри, които все още не могат да четат.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!