MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fishdom 2 – Виртуален аквариум

Fishdom 2

Fishdom 2
Изтегли

Размер на файла: 105 Мбайта

Виртуален аквариум

Риба-луна, риба-клоун, октопод Пикасо, кралския хирург, риба-заек, риба-пеперуда, риба-папагал — всички тези удивителни създания могат да се заселят във вашия персонален аквариум. Пробвайте се в аквариумния дизайн, постройте за тези рибки красив и комфортен дом! Вие можете да подобрите дъното, да поставите полезно оборудване — светлина, филтър, компресор, хранилка, аптечка.

Водорасли, корали и украшения избирайте така, че те удачно да се съчетават с основния стил на аквариума. В проекта „Водна ферма“ в аквариума може да се постави фермерска къщичка – играчка, конюшна, мелница, а в „Морския оазис“ трябва да се придържате към древноегипетската тематика — ще имате амфори, пирамиди и мумии. Решавайте главоблъсканици, печелете пари, подобрявайте условията на живот на вашите питомци, и ще получите главната награда — златната купа!

Играта развива съобразителност, логично мислене и художествен вкус. В раздела „Фишипедия“ вие ще узнаете много интересно за обитателите най подводния свят, и още, ако поискате, то можете да си поставите скрийнсейвър с вашия любим аквариум и да изберете красиви тапети за „Десктопа“.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!