MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Azangara – Елмази, огън и медни тръби

Azangara

Azangara
Изтегли

Размер на файла: 26 Мбайта

Елмази, огън и медни тръби

Вие заминавате във вълшебната страна Азангара, за да преминете по лабиринтите на приказните замъци и да съберете диамантите, които са скрити в обърканите подземия. Играта съдържа 7 красиви нива с различна сложност — дворци с уникална атмосфера и опасни капани.

Всеки дворец е много голям, и за минаване на нивото ви е нужна бърза реакция и внимание. Преди началото на експедицията не забравяйте да преминете подготовка и обучение, за да се увенчае с успех пътешествието. По време на играта ще ви се наложи да бягате доста, скачате, катерите по висящи стълби, да отваряте врати с откритите ключове и да се сражавате със стражите от подземията.

На вашия път има капани — пропадащи мостове, електрически разряди, удрящи от стените, изчезващи подове и люлеещи се стаи. За по-успешно преминаване на нивото в началото прегледайте всички ъгълчета на двореца, победете враговете, а след това събирайте скъпоценните камъни.

Тази ярка триизмерна аркада ще е интересна на всички любители на приключения. Играта се отличава с ярка анимационна графика и оригинален музикален съпровод.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!