MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Turtix – Rescue Adventure – Вълшебните лабиринти

Turtix – Rescue Adventure

Turtix - Rescue Adventure
Изтегли

Размер на файла: 29 Мбайта

Вълшебните лабиринти

Ярка аркадна игра за новите приключения на смелата костенурка. Този път на Туртикс му предстои да отиде в лабиринтите на чудесна гора, подземни пещери и безжизнена пустош, за да спаси от гибел малките костенурчета.

Заедно с вас Туртикс ще премине през много капани, ще се научи да управлява мълнии, ще покори могъщите сили на енергийните сфери и ще се сражава с три огромни чудовища, които спят и сънуват, как да сготвят от беззащитните костенурчета апетитно ястие.

За да победи врага — скачайте върху му, старайте се да е точно върху главата. В този случай противника ще бъде победен и позорно ще напусне нивото. А за да могат костенурчетата да преодолеят капаните се научете да ползвате телепортите, асансьорите и летящите платформи.

Тази весела аркадна игра ще се хареса на всички фенове на смелата костенурка. Заедно с Туртикс ви предстои да преживеете доста изпитания и да преминете 60 красиви и весели нива, да се сражавате с множество врагове и да решите куп логически главоблъсканици.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!