MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Armada Tanks – Танкови баталии

Armada Tanks

Armada Tanks
Изтегли

Размер на файла: 15 Мбайта

Танкови баталии

Управлявайте танка и на всяка цена защитете своя щаб от нападение на враговете. Време за размисъл няма: противника непрекъснато довежда подкрепления. Безжалостно унищожавайте всяка вражеска бронирана техника и събирайте бонуси, които ще приближат сладкия миг на победата.

В почивките между ожесточените схватки не забравяйте да се отбиете в сервиза. Там може да подобрите скоростта на огъня и мощността на оръжията, добавете на своята бойна машина допълнителна броня или и добавете скорост и мощност. Тези подобрения задължително ще са полезни, та нали с всяко следващо ниво враговете ще са все повече и повече, а тяхната техника ще е все по-опасна.

Този Shooter ще е интересен на всеки, който обича отговорни и опасни мисии, грохота на взривове и рева на танковите мотори. Да се справите със всички врагове ще ви помогнат многото типове допълнителни оръжия и разбира се военната стратегия и тактика!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!