MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Governor of Poker 2 Premium Edition – Спокойствие и само спокойствие

Governor of Poker 2 Premium Edition

Governor of Poker 2 Premium Edition
Изтегли

Размер на файла: 110 Мбайта


Играй онлайн

Спокойствие и само спокойствие

Покера – това е игра, в която вие можете да изгубите всичко до последната стотинка, а можете и да натрупате голямо състояние. Главното е да не губите самообладание и през цялото време да се усъвършенствате. Ще загубите в няколко турнира, а след това ще запомните всички трикове, ще престанете да се бъркате в комбинациите, и нещата ще тръгнат по мед и масло! Нещо повече, предстои ви да усвоите тексаски Холд’Ем, а той не напразно се смята за най-популярната разновидност на покера.

Правилата тук не са прекалено много. В началото всички играчи получава по две карти и правят начални залагания. След това на масата се слагат пет общи карти — три (рунда „Flop“), един („Turn“) и още един („River“). Във всеки рунд, след като се появят общите карти, трябва да се прецени — каква комбинация ще можете да съставите от тези, които са в ръцете ви, и тези, които са на масата. Ако комбинацията е силна, то може да се качи залога, а ако картите не струват — то по-добре да се откажете от играта.

Вие сте способни бързо да оцените ситуацията, да предвидите вариантите, да вземете правилните решения и хладнокръвно да заложите пари на карта? Значи, късмета винаги ще бъде с вас. Станете шампион на големия турнир по покер!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!