MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Heroes of Hellas 2: Olympia – Герой от античността

Heroes of Hellas 2: Olympia

Heroes of Hellas 2: Olympia
Изтегли

Размер на файла: 87 Мбайта

Герой от античността

Нови напасти надвиснаха над жителите на Елада. Този път наруши спокойствието сторъкия великан Бриарей, намислил е да потопи света във вечен хаос. Гиганта е откраднал от богинята Ерида жезъла на раздора — сега той навсякъде сее раздори и смут.

Великия Зевс отново вика за вашата помощ. Постройте на пустите земи на Олимпия нов мегаполис и спечелете поддръжката на гражданите, за да накажете Бриарей. За строителството ще е нужно злато — събирайте драгоценния метал, създавайки на игровото поле вериги от най-малко три еднакви пула. Всяко преминато ниво ще пълни вашата хазна, ще ви даде възможност да разширите своите владения и да привлечете в града нови жители.

Тази познавателна игра в увлекателна форма разказва за легендарните герои от гръцката митология. Премисления сюжет и отличната графика ще ви помогнат напълно да се пренесете в приказния свят на античността, а на за спомен от пътешествието ще ви останат красивите скрийнсейвъри.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!