MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Infinite Jigsaw Puzzle – Готови, старт – внимание, пъзел!

Infinite Jigsaw Puzzle

Infinite Jigsaw Puzzle
Изтегли

Размер на файла: 26 Мбайта

Готови, старт – внимание, пъзел!

Играта Безкрайни пъзели следва най-добрите традиции на своята многовековна история и съчетава в себе си всички най-добри качества на своите предшественици. Както и при нейните картонени аналози, тя развива вниманието, паметта, точността и търпението.

В Безкрайни пъзели ви очакват много готови мозайки, разделени на осем визуални теми, сред които всеки играч ще открие любима рисунка. Към всяка от тях могат да се приложи широк спектър от специални ефекти, а също така вие можете да създавате собствено игрово поле от всяко харесало ви се изображение.

Infinite Jigsaw Puzzle ще ви пренесат в приятната атмосфера на спокойна музика и анимирана графика. Тази логическа забава задължително ще се хареса на играчите от всякакви възрасти — та нали тя е създадена специално за това, да помогне да се отвлечете от задачите и полезно да изкарате времето пред екрана на компютъра.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!