MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Flower Paradise – Секретите на ландшафтния дизайн

Flower Paradise

Flower Paradise
Изтегли

Размер на файла: 39 Мбайта

Секретите на ландшафтния дизайн

Оформянето на парковата зона с модерен стил е истинско изкуство! Трябва да се избират не само растения и дървета, но и архитектурни елементи: пътечки, мостчета, скулптури… И даже представители на фауната! И само майсторите на ландшафтния дизайн знаят, как да го направят бързо и красиво.

Трябва да се почва с блестящи идеи! А след това да се купи всичко необходимо за нейното осъществяване в магазина за дизайнерски неща… Естествено, за целта е нужен приличен капитал. Отиваме на игровото поле и печелим пари! Създавайте хоризонтални или вертикални линии от еднакви фигурки, заменяйте местата на съседните елементи.

Колкото по-дълги се получават линиите, толкова по-добре: та нали тогава стават достъпни разнообразните бонуси! Земетресение, Облак, Водопад, Торнадо и Лопата — всички те ще ви помогнат да премахнете от полето групите пулове. Нивото ще бъде завършено, когато всички плочки под пуловете-цветя се окажат разбити. С добре напълнения портфейл се насочваме към магазина и започваме дизайнерските работи!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!