MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

1001 Nights: The Adventures Of Sindbad – Тайната на седемте острова

1001 Nights: The Adventures Of Sindbad

1001 Nights: The Adventures Of Sindbad
Изтегли

Размер на файла: 37 Мбайта

Тайната на седемте острова

Куест в стил „скрити предмети“. Злия Спрут е превърнал принцеса Халида в дървена статуя. Помогнете на Синдбад за махне магията от девойката и открийте седемте камъка от нейната корона. Гответе се за изненади! Вие ще посетите няколко вълшебни острова, ще летите върху птица Рух и ще откриете тайната на Каменния кораб.

Всички игрови задачи могат да се разделят на три групи. В едните трябва да намерите предмети по списък, някъде да отгадаете загадки, чиито отговори са и търсените вещи. Но особено е интересно да се откриват местата на съсредоточена магическа сила. Тяхното разположение е зашифровано в малки фрагменти-картинки.

За да опростите задачата, се възползвайте от помощта на вълшебния амулет. Подобно на компас, той ще покаже посоката към поредното съкровище. Намерете всички драгоценни реликви и решете заплетените главоблъсканици, тогава ще можете да предизвикате самия Морски цар — Спрут!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!