MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Magic Encyclopedia: First Story – Изпит по вълшебство

Magic Encyclopedia: First Story

Magic Encyclopedia: First Story
Изтегли

Размер на файла: 68 Мбайта

Изпит по вълшебство

На Катрин – най-добрата ученичка от Академията по Магия и предстои сложен изпит, в който тя трябва да прояви качествата на истински вълшебник, а на вас ще се наложи да и помогнете в това. На своя път вие ще срещнете безброй загадки, ще отидете в най-разнообразни страни и ще преодолеете немалко опасни препятствия.

Играта представлява уникална смес от жанрове, способна е да ви потопи във вълшебен свят, пълен с тайни и загадки. Събирайте предмети, състоящи се от няколко части, а след това ги прилагайте по предназначение, за да преминете на следващото ниво.

Към безспорните достойнства на играта се отнасят прекрасния звуков съпровод и удивително красивата графика, която ще е по вкуса и на възрастни, и на деца. Играта може да удиви даже най-опитните магове с интересни главоблъсканици, обилието от мини-игри и количеството нива. Готови ли сте за изпита по истинска магия?

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!