MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Mahjongg – Ancient Mayas – Загадките на маите

Mahjongg – Ancient Mayas

Mahjongg - Ancient Mayas
Изтегли

Размер на файла: 29 Мбайта

Загадките на маите

Потопете се в дебрите на джунглата, за да откриете сред развалините от цивилизацията на маите тридесет уникални плочки. Като ги съберете заедно, ще можете да разгадаете секрета на диска на Тикал, един от най-древните артефакти на изчезналия народ.

Целта на играта е да откривате двойки от плочки с еднакви рисунки. Като отбелязвате еднаквите пулове, вие ще можете да разгадаете плетеницата и да преминете нивото. В процеса на играта ще ви помогнат разнообразните бонуси. Не бързайте и бъдете внимателни. Всяка грешна крачка може да ви доведе до безизходна ситуация.

Едно от главните достойнства на играта е възможността да се сменя външния вид на плочките и фоновите рисунки. Също така вие можете да създавате собствени нива с помощта на редактора и да ги демонстрирате на вашите приятели. Няколкото режима на сложност правят тази игра интересна за ветераните и достъпна за новаците.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!