MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

5 Realms Of Cards – Приказен пасианс

5 Realms Of Cards

5 Realms Of Cards
Изтегли

Размер на файла: 21 Мбайта

Приказен пасианс

В тази игра с карти трябва да помогнете на принцеса Джокерина да възстанови вълшебните артефакти и да върне хармонията на земята на 5 приказни кралства. За да се справите с тази мисиея — създавайте на игровото поле непрекъснати линии от 3 и повече елементи, така че всяка следваща карта да е с 1 ранг по-голяма или по-малка от предишната.

Това не е толкова проста, та нали в купчинката ще се появяват все повече омагьосани карти. Едни от тях за замразени, други сменят своя ранг, трети пък въобще са скрити. За да използвате такива карти ги освободете, създавайки линии редом с тях. В това ще ви помогнат Асата: те могат да се свързват с най-старшите и най-младшите карти на нивото.

Този необикновен пасианс превъзходно развиват вниманието и паметта, затова той ще е интересен и полезен на играчите от всяка възраст. По свое усмотрение вие можете да избирате подходящо ниво на сложност, а също така да потренирате в 5 допълнителни мини-игри.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!