MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Jurassic Realm – Истински Джурасик парк

Jurassic Realm

Jurassic Realm
Изтегли

Размер на файла: 12 Мбайта

Истински Джурасик парк!

Добре дошли в Света на юрския период, земя, която принадлежи на истинските гиганти-динозаври, място, пълно с опасности и неразгадани тайни!

Играта Jurassic Realm при на пръв поглед външната простота е способна да подари маса удоволствия както на опитните любители на логическите главоблъсканици, така и новаците. Събирайте пулове от един тип, когато те са по три и повече заедно — и се наслаждавайте на зрелището. Колкото повече пулове премахнете наведнъж, толкова по-полезни ще бъдат появяващите се бонуси във вид на яйца на динозаври.

А пък бонуси в тази игра колкото искаш! И взривяващи се, и сменящи типа на пуловете редом, и поразяващи мълнии, и разпръскащи лава и много-много други. А всичко това заедно толкова страхотно святка, гърми, разпръска се, бумка и трака, че понякога е сложно да отлепиш очи.

Не пропускайте интересното приключение в една от най-интригуващите и загадъчни периоди в цялата история на нашата планета.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!