MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Treasure Masters, Inc. – Къде изчезна дядо?

Treasure Masters, Inc.

Treasure Masters, Inc.
Изтегли

Размер на файла: 82 Мбайта

Къде изчезна дядо?

В тази детективска игра по чуден начин са се смесили жанровете „куест“ и „аз търся“. Вие ще се запознаете с Гордън Джонс, млад търсач на съкровища. Дядото на Гордън по странен начин е изчезнал сред водите на Тихия Океан, оставяйки в наследство на единствения внук цяла корпорация за търсене на съкровища. Гордън, без да губи време, пристъпва към задълженията на нов бос.

Освен търсене на нужни предмети сред тоталния хаос, ще ви се наложи да отваряте сейфове, да подреждате пъзели и да решавате главоблъсканици. Какво да се прави с пиранята, която хищно ви гледа от аквариума, на дъното на който лежи така нужния ви ключ? Възможно, някъде наблизко има мрежичка.

Използвайте предметите, в зависимост от тяхната логическа съвместимост. И не забравяйте, че някои от тях ще са ви нужни и на следващите нива. Ако не успявате да откриете нужната вещ — възползвайте се от подсказките. Тяхното количество не е безкрайно, така че по-добре да разчитате на собствената мисъл и внимание.

Очакват ви 48 нива на спиращо дъха състезание но цялото земно кълбо, красива графика и приятно музикално оформление. Играта е подходяща както за новаци, така и за опитни детективи.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!