MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Bonampak – Огнестрелен арканоид

Bonampak

Bonampak
Изтегли

Размер на файла: 23 Мбайта

Огнестрелен арканоид

Интересен арканоид с елементи на шутер. Разбивайте с помощта на ракета и топче цветни блокове и са сражавайте с опасни босове, за да спасите целия свят от неминуема катастрофа.

Цел на вашата мисия е да преминете през всички препятствия и да се доберете до замъка на злия вълшебник Тирит, който иска да обгърне целия свят във вечна непрогледна тъма. За да спрете злодея, ще трябва да преминете 80 нелесни, но много интересни и динамични нива, които са разделени на 9 самостоятелни игрови етапа. Да се преминат всички прегради не е просто: топката се носи по цялото ниво като побъркана, превръща се ту в огнена комета, унищожава всичко на пътя си, ту в призрачна топка, неспособна да разбие даже най-чупливия блок.

Красивата графика и множеството необикновени бонуси обезателно ще са по вкуса на всички любители на арканоидите. Вие ще направите увлекателно пътешествие през джунглата, за да видите със своите очи древните руини и да спасите света от неминуемата катастрофа.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!