MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Settlement: Colossus – Науката да управляваш

Settlement: Colossus

Settlement: Colossus
Изтегли

Размер на файла: 117 Мбайта

Науката да управляваш

Историческа стратегия с елементи на куест в стил „търсене на предмети“. Възглавете едно от елинските племена, постройте могъща империя, организирайте живота на своите поданици и станете скулптор на статуята на бога на слънцето Хелиос — Родоския Колос. Един от божествените покровители на островитяните.

Вие ще изследвате над двадесет анимирани игрови локации и ще откриете необходимите ресурси: горски плодове и гъби, глина, желязо и злато, а също и топливо да работилниците. Като съберете нужното количество материали, вие ще можете да преминете към изследване и строителство на стопанските здания.

Тази забележителна игра се отличава с великолепна графика и анимация, увлекателен игрови процес и маса приятни сюрпризи, които ще ви помогнат да отпочинете след работния ден, а едновременно с това да получите нови знания по история на Древния свят. Започвайте да играете направо сега. Очакват ви велики неща!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!