MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Clash’N’Slash – Звездна обсада

Clash’N’Slash

Clash'N'Slash
Изтегли

Размер на файла: 11 Мбайта


Играй онлайн

Звездна обсада

Космическия флот на неизвестна раса инопланетяни е атакувал всички обитаеми планети на вселената, таза заплашва с неизбежна гибел цялото човечество. Получили сте команда да предотвратите глобалната катастрофа и превърнете в купчина скраб всички вражески с крайцери, щурмоваци и огромни бойни станции.

На всяко от 70 нива трябва да управлявате космическия изтребител, който сам ще защитава планетата от безбройните отряди пришълци. В началото ще се срещнете с не много силните противници, но с времето мощта на вражеските бойни кораби само ще нараства. За щастие, редом с планетата прелитат контейнери с ядрено гориво: едно точно попадение в такава цел предизвиква мощен взрив, който унищожава всякакви врагове.

Тази красива игра ще се хареса на всички поклонници на динамичните космически шутери. Очакват ви 70 увлекателни нива: преминете ги, за да превърнете в купчина безобидни обломки флагмана на ескадрата на инопланетяните и да върнете мира на цялата вселена!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!