MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Mahjongg Artifacts 2 – Астрални пътешествия

Mahjongg Artifacts 2

Mahjongg Artifacts 2
Изтегли

Размер на файла: 18 Мбайта


Играй онлайн

Астрални пътешествия

В тази логическа главоблъсканица ви очаква продължение на увлекателната история, която започна в играта Mahjongg Artifacts. Махайте от игровото поле двойки еднакви пулове, за да освободите енергията на вълшебните златни плочки, да съберете магическите амулети и да върнете с тяхна помощ професора Хок от света на духовете в света на хората.

Много от нивата ще се окажат сложна задачка даже и за най-опитните играчи. Затова се старайте да печелите повече бисери, които активират подсказка, отмяна на хода и други полезни възможности. Много полезни са и специалните плочки, които могат да разместят пуловете на игровото поле, да махнат пречещите плочки или да им сменят местата.

С една дума – няма да се наложи да скучаете. А пък за да премине през вратата на Астрала и да се върне в нашия свят знаменития археолог, потренирайте в режими Безкраен или Класически на играта, в които може да се избере всяко от 100 нива, да се подбере по свой вкус фона на игровото поле, а също и набора пулове.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!