MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Twisted Lands: Shadow Town Collector’s Edition – Тайната на острова на призраците

Twisted Lands: Shadow Town Collector’s Edition

Twisted Lands: Shadow Town Collector's Edition
Изтегли

Размер на файла: 398 Мбайта

Тайната на острова на призраците

В Средиземно море търсача на съкровища ще намери с какво да се заеме, но някои от тези съкровища е по-добре да не откриват. Находката на Марк се е оказала стръв — древна статуетка ги е довела с Ейнжел на остров, откъдето е почти невъзможно да се върнат у дома. Марк се е съвзел сам на пустия бряг, редом с остатъците от катера. Помогнете му да открие Ейнжел и да разбере случващото се!

Печалната история на острова Марк ще може да възстанови от дневниците, бележниците, старите вестници, които ще открива в хода на играта. Самия герой също ще си води дневник. Вие ще можете във всеки момент да прочетете неговите записи. На Марк често му идват в главата полезни идеи, които ще са ви много полезни при решаването на разнообразните задачи.

Ако създавате свой златен фонд от готически куестове, то тази игра по право ще заеме в него почетно място! Пълната самостоятелност в действията и вземането на решения, търсене на предмети, сред които всеки може да се окаже ключ към разгадаването поредната тайна, не елементарни, но интересни главоблъсканици, пленяващ сюжет с парадоксален край, стилна графика — това са несъмнените плюсове на „Града на сенките“.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!