MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Brave Piglet – Свински лов

Brave Piglet

Brave Piglet
Изтегли

Размер на файла: 17 Мбайта

Свински лов

В тази игра се разказва за приключенията на смело прасенце, което защитава своите събратя от глутници гладни вълци. За да изпълните тази опасна мисия нашия герой се въоръжил с прашка и е заел бойна позиция във вид на закачена кошница. За да се доберат до прасенцето, вълците трябва да се качат до небето с помощта на въздушни балони и да отрежат въжетата, на които се държи кошницата.

За да се защити от зъбатите хищници, прасенцето трябва да стреля с прашката по въздушните балони. Те се пукат от първото попадение, и гладния сив звяр с жален вопъл пада на земята. В тази игра ще срещнете пет вида вълци, всеки от които има свои способи на лов.

Играта Brave Piglet ще се хареса на всички любители на красивите и динамични шутери. Очакват ви пет игрови свята и четиридесет увлекателни нива, след преминаването на които вие един път завинаги ще изкорените желанието на вълците да излапат беззащитните прасенца.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!