MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Jewel Quest Solitaire 2 – Пътешествие в Невидимия град

Jewel Quest Solitaire 2

Jewel Quest Solitaire 2
Изтегли

Размер на файла: 33 Мбайта

Пътешествие в Невидимия град

На всяко ниво на тази необикновена игра с карти с елементи на логическа аркада ви очаква пасианс с причудлива форма. Повечето карти лежат с гърба нагоре и, нещо повече, блокирани са с открити карти. Вашата задача е да разблокирате всички карти и да ги преместите в Базовата колода, която е разположена в долния край на екрана.

За успешно изиграните карти вие ще получавате скъпоценни камъни. Те ще са нужни за втория рунд на играта, в хода на който ще ви е нужно да запълните игровото поле със златни плочки, създавайки линии от еднакви пулове. Всяко преминато ниво ще ви приближи с една крачка към легендарния Невидим град на маите, изгубен отдавна сред дебрите на южноамериканските джунгли.

Препоръчваме тази игра на всички поклонници на пасиансите. Очакват ви 2 игрови етапа, разделени на множество увлекателни нива и обединени с динамичен сюжет. А пък благодарение на наличието на 3 нива на сложност и опростения игрови режим, тази игра ще бъде интересна не само за опитните, но и за начинаещите любители на пасианси.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!