MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Nicky Boom – Бягай, Ники, бягай!

Nicky Boom

Nicky Boom
Изтегли

Размер на файла: 13 Мбайта

Бягай, Ники, бягай!

Съвременен римейк на култовата аркада. Двуизмерно бягане с пленителен сюжет. Дядото на Ники е похитен от злата магьосница Золдрана. Смелия малчуган ще трябва да се добере до леговището и, да разбере секрета на Отварата на Живота и да спаси дядо си.

Опасностите дебнат героя на всяка крачка. Отпред са осем разнообразни нива: безлюдна гора и отровено блато, мрачни подземия и планински върхове. Коварната Золдрана е променила обитателите на тези места, превърнала ги е в чудовища.

Любимото оръжие на Ники е огризките от ябълки, с точни хвърляния той цели врага от разстояние. Друго оръжие за хвърляне е подскачащата топка, която отскача от предметите и унищожава всички врагове на своя път. И не забравяйте за търсенето на секретни места, те в играта са страшно много.

Тази игра бе и остава да е образец на двуизмерна аркада. Тя ни връща към извора, в тези прекрасни времена, когато компютрите бяха големи, а игрите — малки.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!