MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fashion Craze – Фешън секрети

Fashion Craze

Fashion Craze
Изтегли

Размер на файла: 39 Мбайта

Фешън секрети

Тази аркадна игра разказва за приключенията на журналистката Маша, която заедно с вас ще трябва да управлява магазин за модни дрехи. Това е интересна работа, но изисква много усилия: на всеки клиент трябва да се покаже каталога, да се вземе поръчка, да се ушие нужната дреха и да се достави на купувача.

На всеки етап на играта ви е необходимо да спечелите определена сума пари, иначе нивото ще трябва да се играе отново. За да не става това — следете за настроението на посетителите. Не забравяйте да им подарявате дребни подаръчета и да ги черпите с ароматно кафе, а също така се старайте да извършвате няколко еднакви действия подред. Например, ако поръчате в работилницата едновременно няколко дрехи от един цвят или кройка, то вашата печалба съществено ще се увеличи.

Fashion Craze ще е интересна, на първо място за прекрасните дами, а също и за всички поклонници на динамичните аркада. Очакват ви 48 ярки нива, а след като ги преминете ще можете да превърнете своето магазинче в истински оазис на високата мода.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!