MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Totem Tribe – Намери и скрий отново

Totem Tribe

Totem Tribe
Изтегли

Размер на файла: 50 Мбайта

Намери и скрий отново

Младата красавица Аруку, вожда на племето на Ястреба, иска да води своите хора към слава и разцвет, а за целта е нужно да се възстанови равновесието в света, което бе нарушено в Епохата на Кометата. Ако се съберат свещените тотеми, разхвърляни по всички краища на архипелага, и се върнат в Северното гнездо, то човечеството ще има голям шанс.

В това пътешествие племето на Ястреба ще може много да научи. Ще трябва да строи разнообразни здания, за да укрепи своите позиции — домове за разузнавачите, лагери за ловците, казарми за воините, колиби за знахарките и шамански шатри, работилници, лаборатории, стражеви кули, магьоснически кули, храмове и много друго. В зависимост от вашите успехи всички тези здания ще бъдат подобрявани — например, работилниците могат да правят не само оръжие, но и тежки доспехи, а това значително ще се отрази на боеспособността на воините.

Играта ще се хареса на всички любители на стратегиите: защитавайте вашите хора, създавайте постройки за всякакви нужди, премисляйте планове за изследвания на нови територии, решавайте задачки за съобразителност, разгадавайте древни тайни!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!