MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fix-it-up 2: World Tour – Под голям камък — голяма риба

Fix-it-up 2: World Tour

Fix-it-up 2: World Tour
Изтегли

Размер на файла: 64 Мбайта

Под голям камък — голяма риба

Продължение на популярната бизнес-игра за автосервиз. Прекрасната Кейт и нейните помощници — Стив и Мартин са решили да разширяват бизнеса. Помогнете им да изградят автосервизи по целия свят! Мексико, Карибите, Бразилия, Африка, Австралия, Нова Зеландия — качественото обслужване на автомобилите навсякъде има голямо търсене.

Повишавайте доходи и влагайте печалбата в развитие на бизнеса. Постройте ковашки цех, станция за техническо обслужване, автомивка и автоморга, и всяка кола във вашия сервизен център ще стане като нова! А значи, ще може да бъде продадена за добри пари. Спечелете солидна репутация за своята компания, и ще спечелите много и изгодни частни поръчки.

Тази увлекателна игра е подарък за автолюбителите и феновете на бизнес-стратегии. За да можете навреме да изпълните всички задачи и да преминете нивото, ще ви е нужна находчивост и делови подход. Тук трябва бързо да се мисли, правилно да се оценява ситуацията и да вземат решения, да се избира най-добрия ред на действие и да не се изпуска от поглед важните за работата моменти. Постройте собствена бизнес-империя!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!