MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Cradle Of Persia – Империя от А до Я

Cradle Of Persia

Cradle Of Persia
Изтегли

Размер на файла: 26 Мбайта


Играй онлайн

Империя от А до Я

Тази игра-главоблъсканица разказва за създаването на великата Персийска империя. Границите на Персия са се простирали от Египет до река Инд. Но всичко е започнало с малко селище на номади.

Добавяйте всички необходими ресурси и ръководете изграждането на империята. За целта отбелязвайте на игровото поле линии от три и повече еднакви пулове. Събирайки такива групи, вие ще получавате известно количество провизии, пари или строителни материали.

Сюжета на играта е разделен на няколко части, всяка от които отразява съответния етап на развитие на държавата на Персите. Всяка епоха ще добави във вашия арсенал уникален бонус, който ще можете да използвате в процеса на играта. Взривове, мълнии и магически заклинания могат да помогнат много във вашата не лека задача!

Играта е отлично направена от гледна точка на графичния и музикалния съпровод. Любители на игри от жанра „събери тройка“, не изпускайте тази главоблъсканица!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!