MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Gardenscapes – Великолепна градина със свои ръце

Gardenscapes

Gardenscapes
Изтегли

Размер на файла: 92 Мбайта

Великолепна градина със свои ръце

Съдбата ви е направила подарък: старинен дом с прилежаща към него огромна, но запусната градина. Вашия дядо се е махнал от там и е оставил имението под ваша опека. И е уцелил! С нови сили вие бързо ще въведете всичко в нужния вид.

Преди всичко трябва да се облагороди градината и да и се върне отминалото великолепие — в съвременен вид, разбира се! Ще трябва да се купят толкова много неща, за да се получи новия дизайн на градината! А от къде да се вземат пари? Тях можете да изкарвате от разпродажба на антиквариата, който отдавна събира прах в многобройните стаи на дома. Следете търсенето на клиентите и отивайте да търсите ценните предмети!

Особено ще е интересно за всички фенове на „Търсене на предмети“ откриването на редки антикварни предмети и облагородяването на градината. Очакват ви 15 стаи, където са скрити нужните вещи, разнообразните подсказвания и над 1000 предмета за търсене. А накрая — приятни дизайнерски грижи и великолепна градина!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!