MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fruit Lockers 2 – The Enchanting Islands – Каменна неволя

Fruit Lockers 2 – The Enchanting Islands

Fruit Lockers 2 - The Enchanting Islands
Изтегли

Размер на файла: 42 Мбайта

Каменна неволя

Феите рядко сe показват пред очите на хората. Молят за помощ още по-рядко. Девойката Алиса имаше шанса да се срещне с обитателката на вълшебната страна. Феята я помолила за помощ да я освободи от плодовете на вълшебните острови, от магията на злата вълшебница, а в замяна и обещала цял остров! След кратък размисъл, Алиса се отправя на пътешествие.

Плодовете са надеждно скрити в каменни кутии. За да разрушите оковите — допирайте еднаквите кутии една до друга. За да махнете окончателно самите плодове, те трябва по същия начин да се събират в групи по три и повече. С получените точки вие ще можете устроите свое неголямо царство. Когато всички плодове на едно ниво са освободени от магията, вие ще се срещнете с боса, който трябва да се замерва с плодове. В края на играта ви предстои битка със злата вълшебница. Бъдете внимателни: тя се превръща в лют звяр!

Независимо от голямото подобие с представителите на жанра „събери тройка“, игровата механика на Fruit Lockers 2 е много интересно направена. Със всичките и тънкости ви предстои постепенно да се запознаете в процеса на играта. Очаква ви красива динамична анимация и приятен музикален съпровод.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!