MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Sky Taxi 2: Storm 2012 – Приключенията на мишока Мич

Sky Taxi 2: Storm 2012

Sky Taxi 2: Storm 2012
Изтегли

Размер на файла: 58 Мбайта

Приключенията на мишока Мич

В агентството „Спаси всички“ е постъпила срочна поръчка от президента: нужна е помощ в търсенето на токсични вещества, тровещи планетата! Учените са изобретили технология за превръщане на химическите отпадъци в кислород, но кой ще помогне да ги съберат?

За работата се заема мишока Мич! Направете му компания и заминавайте на пътешествие по света на небесно такси. На всяко ниво трябва да съберете всички варели с химически отпадъци. Пазете се от роботите — те не са ви приятели! Използвайте умението на мишока бързо да бяга и високо да скача. Трупайте не само варели, но и вкусотии, монети — те ще ви добавят точки. Не отминавайте сандъците, в тях винаги ще се намери нещо интересно… А за да ги отворите, трябва по-силничко да скочите на капака.

Избирайте режим на преминаване на играта по свой вкус: лесен, обикновен или сложен. И не пропускайте мини-игрите! В тях трябва да се гони топката по игровото поле докато всички клетки в центъра не се окажат разбити.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!