MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Hamlet – Разпадна се връзката с времето

Hamlet

Hamlet
Изтегли

Размер на файла: 84 Мбайта

Разпадна се връзката с времето

Героя-изследовател от бъдещето пристига в покрайнините на замъка Елсинор, а там вече с пълна сила се случват събитията от известната трагедия на Шекспир! Клавдий с помощта на Полоний е убил краля и кралицата, превзел е властта и се готви да се жени за Офелия. Принца Хамлет бърза да възстанови справедливостта, но, за нещастие, точно на главата му е паднала машината на времето.

След това възстановяването на справедливостта и спасяването на Офелия се пада вече не на Хамлет, а на нашия нещастен герой. Какво ли няма да направиш, за да решиш всички главоблъсканици от този не лек куест и да съхраните равновесието във вселената! И така, в десния ъгъл на ринга е героя-ботаник, а в левия — компания от злобни средновековни съзаклятници. Всеки от заговорниците е по-голям от героя поне три пъти, и на него сигурно му е страшничко, но с вашата поддръжка задачата му е по силите все пак!

Ще Ви се наложи да си поблъскате главата, но си струва! Ако всичко е понятно от първи поглед — какво може да бъде интересно? А пък виж, ако трябва добре да се помисли, да се пробва поне 15-20… В краен случай, вие винаги можете да вземете подсказка.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!