MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

The Curse Of Montezuma – Вълшебна експедиция

The Curse Of Montezuma

The Curse Of Montezuma
Изтегли

Размер на файла: 40 Мбайта

Вълшебна експедиция

Загадъчната страна Монтесума продължава да удивлява с още нови тайни. В тази игра вие ще се отправите към непроходимите джунгли, за да откриете Фонтана на Младостта, чиито свещени води ще спрат епидемията на загадъчната болест.

Да откриете този тайнствен източник ще ви помогнат древните руни. Активирайте ги с помощта на скъпоценните камъни, които може да се добият на игровото поле. За целта местете пуловете по протежение на линиите, така че в резултат на всеки ход да се получи линия от 3 (и повече) еднакви елементи. След всеки удачен ход пуловете изчезват, а прикрепените към тях камъни стават ваши.

Препоръчваме тази игра на абсолютно всички любители на логически задачки. По пътя към победата ви предстои да минете 55 интересни нива. Очакват ви не малко главоблъсканици с различна сложност, необикновена игрова механика, а също и ярки комикси, които ще разкажат със всички подробности за това удивително приключение.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!