MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Youda Sushi Chef – Секретите на японската кухня

Youda Sushi Chef

Youda Sushi Chef
Изтегли

Размер на файла: 71 Мбайта

Секретите на японската кухня

Управляваме суши-бар! Във вашето първо заведение за любители на японски блюда засега няма суши-робот, всичко трябва да правите сам!

Изучете менюто, поръчайте по телефона всички ингредиенти, в нужните пропорции ги разположете на поставката от бамбук и навийте ролата. Добавете пикантен сос — уасаби. Славното угощение за вашите първи посетители е готово! Продължаваме в същия дух: изпълняваме поръчки, оставяме ги на лентата на конвейера и не забравяме да съберем празните чинии! Клиентите с удоволствие ще ви оставят вам щедри бакшиши,ако не ги оставите дълго да чакат! А за да спечелите няколко секунди, може да развлечете нетърпеливите посетители с ловки фокуси с ножа.

Когато работата в суши-бара започне да върви добре, не спирайте на достигнатото! В света има още толкова градове, където, без съмнение, ще се открият ценители на изискани японски ястия. Заминавайте там и отваряйте нови ресторанти!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!