MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Hyperballoid 2 – Връщането на легендарния арканоид

Hyperballoid 2

Hyperballoid 2
Изтегли

Размер на файла: 38 Мбайта

Връщането на легендарния арканоид

Лабиринта на времето — е качествено ново продължение на легендарния арканоид, който бе така харесан от всички поклонници на този игрови жанр. Както и преди, главната цел на играта остава неизменна: с помощта на ракетка и топче трябва да почистите игровото поле от много блокчета.

За неподвижните „тухлички“, характерни за класическите арканоиди, в тази игра не се е намерило място. Вместо тях на нивата ви очакват много анимирани обекти, такива като древни храмове, части от ярки НЛО и святкащи съзвездия, които са създадени от движещи се блокове със всевъзможни форми и цветове.

Благодарение на графичните специални ефекти и потресаващата анимация, игровия процес се заплита буквално от първите секунди и се превръща в увлекателно пътешествие през векове и епохи, в хода на който вие ще посетите четири игрови свята. Всеки от тях се състои от 50 ярки етапа, които вие можете да преминете на всеки от 4 нива на сложност.

Обърнете внимание: в играта „Hyperballoid 2″ има вграден редактор за нива, а също така автоматична система за обновяване на играта при излизане на нова версия.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!