MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Burger Bustle – Тайната на успеха

Burger Bustle

Burger Bustle
Изтегли

Размер на файла: 115 Мбайта

Тайната на успеха

В този увлекателен симулатор на заведение за бързо хранене ще ви се паднат задълженията на майстор готвач. Подбирайте си помощници и се хващайте за работа! Хамбургерите са храна, която винаги има голямо търсене. От клиенти няма да си отдъхнете, така че ще пада работа! Главното е да не объркате поръчките и да не оставяте клиентите дълго да скучаят и чакат.

Вашата задача в играта е да разгърнете мрежа от заведения за хранене. Всеки път, когато се оказвате на ново място, ще трябва да започвате от нулата. Купувайте оборудване, разширявайте асортимент, наемайте нови работници, задължително следите всички посетители на ресторанта да остават доволни. Ако се постараете, то след няколко нива малкото заведенийце за бързо хранене ще се превърне в печелившо, процъфтяващо и много симпатично местенце!

Играта ще е по вкуса на всички любители на бизнес-симулаторите. Проявете вашите кулинарни таланти и организаторски способности, не изпускайте случая да подобрите майсторството, вниманието, съобразителността и бързината на реакция!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!