MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Evoly – Планетата на моите мечти

Evoly

Evoly
Изтегли

Размер на файла: 60 Мбайта

Планетата на моите мечти

Космическите чудовища отдавна не са модерни! Доста по-интересно е да се дружи с очарователни и забавни небесни жители, при това такива, които живеят на вашата собствена планета!

Решавайте интересни главоблъсканици и създайте планетата на своите мечти! Преди всичко трябва да се спечелят повечко точки. Те ви дават възможност да купите всичко необходимо за дизайн с вселенски мащаб: цветя, дървета и даже живи същества — обитатели на новата планета. Подреждайте редички от еднакви елементи, разбивайте веригите по пулове и плочки и преминавайте ниво след ниво.

Възползвайте се от някой бонус, за да премахнете някой пул. Огнения бонус увеличава пропорционално точките, спечелени по време на играта. А Електрическия бонус зависи от количеството изгорели пулове с един цвят: колкото са повече, толкова е по-висока силата на този бонус! Печелете точки и създавайте своя планета!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!