MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Snark Busters: Welcome to the Club – Кой живее в огледалото?

Snark Busters: Welcome to the Club

Snark Busters: Welcome to the Club
Изтегли

Размер на файла: 209 Мбайта

Кой живее в огледалото?

Добре дошли в паралелната реалност! Тук в небесата хвърчат дирижабли и летящи градове, а пиратските съкровища се пазят от огромни механични риби.

Този куест в стил „скрити предмети“ разказва историята на Кира Ричардсон — аристократка, изобретателка и весела хулиганка. Веднъж тя избягала от замъка на рода и се оказала… в Огледалния свят! За да се върне на свобода, девойката трябва да отгадае многобройни главоблъсканици, да събере от отделни фрагменти причудливи механизми, а главното да хване неуловимия и загадъчен Снарк, един от обитателите на лабиринта на отраженията.

Посетете пет чудесни свята, открийте ключовете от порталите, изследвайте всички ъгълчета на вълшебната страна и разкрийте секрета на Огледалния свят. Вие обичате фантастика, романите на Хърбърт Уелс и Жул Верн? Харесва ви културата на викторианска Англия? Тогава не губете нито минута и започвайте да играете! Тръгвайте да търсите!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!