MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Ballz3D – Оригинална смес от логически и аркадни елементи в ярък 3D стил

Ballz3D

Ballz3D
Изтегли

Размер на файла: 9 Мбайта

Оригинална смес от логически и аркадни елементи в ярък 3D стил

Тази необикновено ярка и увлекателна игра съчетава в себе си както логически, така и аркадни елементи. Съвременния дизайн и множеството оригинални идеи са превърнали игровия процес в изумително нещо. Качествената графика и приятната музика ще са по вкуса и на начинаещия играч, и на профи геймъра.

Разположени на невидима плоскост, тридесет и шест обемни геометрични фигури с топчеста форма правят квадрат. В началото на играта са задействани топки само с четири цвята, които трябва да се преместват по вертикала или хоризонтала. Но помнете – правете го така, че в резултат да се получи линия от три или повече топки с един цвят.

Трябва да се отбележи, че освен режими Аркада и Действие в играта има и Класически и Стратегически режими, създадени специално за играчи, желаещи спокойно и бавно да се насладят на неочакваната и причудлива игра с комбинациите на разноцветните топки.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!