MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Dancing Craze – Мария – властелинката на танца

Dancing Craze

Dancing Craze
Изтегли

Размер на файла: 69 Мбайта

Мария – властелинката на танца

Нов епизод на популярния игрови сериал. Заедно с Мария — уникалната балет майсторка ви предстои да се заемете с развитието на студио по танци. И не къде да е, а в Холивуд — града, в който се сбъдват всички мечти! На всеки от 40 увлекателни нива трябва да изкарвате определено количество пари, които ще можете да похарчите за покупка на разнообразни подобрения за студиото.

Залога за успеха е индивидуалния подход към всеки посетител. Ако е дошъл опитен танцьор — просто го доведете до свободно място, и нека отдава на танца напълно. А пък ако е дошъл неопитен новак — изяснете, какъв стил му харесва, и му покажете основните движения. Следете в хладилника да има винаги достатъчно напитки, а в мини-пералнята да не свършват праните кърпи: в студиото за танци без тях не може да се мине!

Вашето малко студио може да стане стартова площадка за голяма холивудска кариера. Проведете кастинг, съберете талантлив екип, запишете клип, който да заеме горните позиции във всички хит-паради — и успеха в света на шоу-бизнеса ви е гарантиран!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!