MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Virtual Farm – Веселия градинар

Virtual Farm

Virtual Farm
Изтегли

Размер на файла: 27 Мбайта


Играй онлайн

Веселия градинар

Аркадна игра с елементи на икономическа стратегия, в която трябва да се превърнете запуснатата градина в процъфтяваща и богата ферма. За развитието на стопанството ще са подобрения. За да ги спечелите, действайте върху земята и отглеждайте най-различни растения — от краставици и домати, до благоухаещи рози, дини или даже ананаси.

Всички тези продукти може да се продават на пазара, а може и да се преработват, за да получите масло, бекон, конци, вълна и други стоки. Постепенно от вашата селскостопанска продукция ще започната да се интересуват хранителните магазини и заведенията за хранене. Сключвайте с тях договори, но помнете: ако не успеете да изпълните взетите обещания и не предадете на клиента уговореното количество продукти за определеното време, то глобата е неизбежна.

Virtual Farm отлично развива вниманието и паметта, а също така учи на стратегическо планиране във всички свои действия, затова тя ще е не само интересна, но и полезна абсолютно на всички любители на аркадните игри.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!