MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

BugBits – Живял си на света добрия Бръмб

BugBits

BugBits
Изтегли

Размер на файла: 50 Мбайта

Живял си на света добрия Бръмб

Обичате стратегии в реално време? Часове минават с Кулите? Дойде време за пробвате нещо ново! В тази игра вие ще командвате… бръмбари! Пчела вместо изтребител? Защо пък не, трябва само правилно да използвате бойните умения на своите воини насекоми!

На това се гради цялата тактика на войните буболечки. Тежките и неповратливи „носорози“ ще ви помогнат в отбрана. Те ще издържат на ударите, прикривайки отрядите бързи дървеници — тези мъничета могат да атакуват врага от разстояние, но в близък бой са съвършено безполезни. Не забравяйте и за снабдяването на своята армия. За да наемете силна войска, ще трябва да съберете максимално количество цветен нектар.

Някои мисии ще са посветени на такова събиране, а в други вие ще се заемете с разузнаване и саботаж, ще отбранявате свои граници и ще атакувате вражеските бастиони. Победете армията на злия Кърлеж, тогава вие ще получите звание – Най-талантливия пълководец на цялата поляна!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!