MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Pyramid Runner – Златна треска

Pyramid Runner

Pyramid Runner
Изтегли

Размер на файла: 12 Мбайта


Играй онлайн

Златна треска

Красива, динамична аркада, предвидена най-вече за деца, но може да допадне и на възрастната аудитория. Приятната графика и ненатрапчивата музика позволяват напълно да се отдадете на играта, която, независимо на привидната простота, ще ви накара да се замислите и да планирате своите действия.

Сюжета на играта е прост: в ролята на иманяр вие трябва да съберете всичкото злато на своя път и да се движите от ниво на ниво. По пътя ви ще се срещат врагове, от рода на гигантски горили и съживили се мумии и коварни капани. Но вие и сами можете да изкопаете някоя и друга яма пред самия нос на врага.

Играта се отличава с внимателен подход към разработката на нивата, което понякога представляват истинска главоблъсканица. Героя не може да скача, така че често ще е полезно да поглеждате картата на нивото и предварително да планирате своите действия. Но не отпускайте — пирамидите крият в себе си множество секрети и тайни!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!