MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Strimko – Принцеса Луана

Strimko

Strimko
Изтегли

Размер на файла: 67 Мбайта

Принцеса Луана

Единствената наследница на престола трябва да реши нелесна задача: как да спаси народа си от разорение, а някога плодородните земи — от суша и запустяване? И принцеса Луана знае, къде да търси ключа за спасение — нужна е древната астролабия!

За да получи могъщия артефакт, способен да върне жизнената енергия на планетата ще е необходимо да реши куп загадки за ума в стил Судоку. Отивайте на игровото поле и подреждайте числата от 1 до 4 в клетките на квадрата така, че в редовете по хоризонтала и вертикала цифрите да не се повтарят! В началото ще са ви известни винаги правилните позиции на две-три числа, а след това включвайте логическото мислене и внимателност!

В случай на затруднение ползвайте подсказките: Кристалната топка ще освети положението на едно от числата. Освен главоблъсканиците с цифри, ще имате и други задания. Да откриете Амулета на силата в картина с множество малки изображения или да го съставите, като го въртите на принципа на барабана с очертанията на амулета.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!